0592 50 1268
  • Hoofdstraat 16 Schoonloo

Hoofdstraat 16 9443 PA Schoonloo

Hegeman's Winterstekkie Schoonloo

Hegeman's Winterstekkie Schoonloo

Koffie To Go & Meer

Veel meer....

Ontstaan als een grap maar een groot succes: Hegeman's Winterstekkie. In het mooie dorp Schoonloo, gelegen tussen de mooie staatsbossen in het 'Hart van Drenthe'.

Het idee was een oliebollenkraam maar dat zag Elina niet zitten. Na wat gestruin op de welbekende verkoopsite kwamen wij een mooi hutje tegen. Deze is, met wat hulp van bekenden, naar Schoonloo gehaald om daar geïnstalleerd te worden. Een week later, op zondag 6 december '20, was de start van Hegeman's Winterstekkie een feit.

Het Winterstekkie kreeg via mond tot mond reclame steeds meer bekendheid en daardoor ook meer gasten. Er waren zelfs zondagen dat er op de Hoofdstraat van Schoonloo een file stond. Het assortiment is inmiddels behoorlijk uitgebreid, alsmede de beleving van een bezoek aan ons Winterstekkie.

Door de derde lockdown was het Winterstekkie weer helemaal 'up & running'.

Het Winterstekkie is vanwege de aanhoudende drukte in ons eetcafé gesloten. Zodra de mogelijkheid ontstaat dat wij hem weer kunnen openen delen wij dit via onze sociale media kanalen.

Wat kun je op dit moment bij het Winterstekkie bestellen?

Heerlijke warme maar ook koude dranken, een broodje beenham of een broodje Unox, currywurst, snert met roggebrood & spek of toch iets lekkers bij de borrel. Eigenlijk teveel om op te schrijven. Kom gewoon een keer gezellig aan en proef de gezellige wintersportsfeer midden in het Hart van Drenthe.

Tot snel!

Hegeman's Winterstekkie Schoonloo